Hjem
/
Vejr Sankt Gallen
/
Bjerg- og skiforholdene for Sankt Gallen
22. november kl. 01.50
Bjerg- og skivejr
Heiden - Grub - Oberegg
i900 m
-3°
føles som -9°
13
m/s
90 minutters vejrudsigt
snefald
Heiden - Grub - Oberegg
Ebenalp
Wildhaus
Wolzenalp - Neu St. Johann
Wildhaus - Unterwasser
Vejr i900 m
i dag
i morgen
Formiddag
-4
°
Eftermiddag
-1
°
solskinstimer
0 t
UV Indeks
lav
0
low
vindstød
23 m/s
Vejr i1700 m
i dag
i morgen
Formiddag
-9
°
Eftermiddag
-8
°
solskinstimer
0 t
UV Indeks
lav
0
low
vindstød
25 m/s
Vejr i2000 m
i dag
i morgen
Formiddag
-11
°
Eftermiddag
-10
°
solskinstimer
0 t
UV Indeks
lav
0
low
vindstød
26 m/s
Vejr i1400 m
i dag
i morgen
Formiddag
-7
°
Eftermiddag
-6
°
solskinstimer
0 t
UV Indeks
lav
0
low
vindstød
16 m/s
Vejr i2200 m
i dag
i morgen
Formiddag
-14
°
Eftermiddag
-12
°
solskinstimer
0 t
UV Indeks
lav
0
low
vindstød
20 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
geodætisk højde
810 - 940 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
15 km
dybde af nysne
10-20 cm
seneste snefald
i forgårs
skiområde
lukket
geodætisk højde
850 - 1730 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 7
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
20-50 cm
seneste snefald
i forgårs
skiområde
lukket
geodætisk højde
1020 - 2060 m
snedybde
3 cm (dal), 15 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 6
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
20-50 cm
seneste snefald
i forgårs
skiområde
lukket
geodætisk højde
730 - 1460 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 6
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
20-50 cm
seneste snefald
i forgårs
skiområde
lukket
geodætisk højde
890 - 2260 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 14
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
75 km
dybde af nysne
20-50 cm
seneste snefald
i forgårs
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
JavaScript is required to view this page.